Coaching 4kids met behulp van paarden

Paardencoaching4kids

‘Elk kind wordt de beste versie van zichzelf’

Heeft jouw kind een hulpvraag of herken je één van de volgende thema’s ?

Gepest worden op school, verlies van een belangrijk persoon, hooggevoeligheid, slaapproblemen, stress of een ander thema, dan kan een sessie coachen met paarden hierin ongetwijfeld wat betekenen.

Samen met de paarden zal ik het kind liefdevol begeleiden om weer in zijn of haar eigen kracht te komen. Spelenderwijs, ontspannen en binnen een veilige sfeer wordt het kind uitgenodigd om zich bewust te worden van de mogelijkheden en beste oplossing met behulp van leuke oefeningen.

De paarden zijn als co-coaches een waardevolle toevoeging tijdens een sessie. Met behulp van hun lichaamstaal, gedrag en uitstraling laten zij zien wat er speelt en wat er door ons als mens gezien mag worden. Paarden handelen waardeoordeelvrij en daardoor voelen de kinderen zich meestal direct veilig in de paardenkudde en zeggen hierover ‘ik mag zijn wie ik ben en dat is fijn’.

Coachen met paarden versterkt het positieve zelfbeeld van de kinderen en daardoor het zelfvertrouwen. Mooie inzichten en handvatten helpen in het dagelijks leven om ieder kind te laten schitteren op zijn of haar eigen plek vanuit eigen kracht.

Linet, “als paardencoach vind ik het belangrijk en fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van een kind. Het is bijzonder om een kind te zien groeien en in bloei te zien komen. Als moeder van drie prachtige kinderen weet ik hoe belangrijk dit is voor een kind en de ouders/opvoeders.

Wil je vrijblijvend komen kennismaken met mij en de paarden. Dat kan. Neem gerust contact met mij op voor een afspraak.

Soms denk ik dat jij meer in mij gelooft dan ik zelf ‘zei de jongen.’ Dat haal je nog wel in ‘zei het paard‘.

Charlie Mackesy