De boerderij

Poppentheater op de boerderij

 

Woensdag 12 juni Poppentheater Jinkys Mikmak zal deze ochtend een super leuke voorstelling geven over ‘Boer Boris gaat naar zee’ tussen de koeien. De voorstelling is van 10:00 uur tot 11:00 uur. Deze ochtend wordt er geen Peuteruurtje georganiseerd, maar alleen de voorstelling. Na die tijd is er nog gelegenheid om wat lekkers te drinken en snoepen. Natuurlijk mag er ook nog even rond gekeken worden op de boerderij ūüėÄ De kosten voor deze ochtend zijn hetzelfde als het Peuteruurtje.

 

Peuteruurtje

 

Voor alle peuters (twee tot vier jaar) die ontzettend van dieren houden en graag op een boerderij willen zijn, organiseren wij een peuteruurtje! Het peuteruurtje is altijd op een ochtend van 10:00 Р11:00 uur. 

 

Wat doen we tijdens het peuteruurtje?

De boertjes en boerinnetjes krijgen natuurlijk eerst een overall aan met een rode boerenzakdoek in het haar of om de hals (dus kom op tijd!). Nadat we dit hebben gedaan krijgen ze een kleine rondleiding over de boerderij. Hoe komt de melk uit de koe? En wat wordt er allemaal van melk gemaakt? Als we dit hebben gedaan is het tijd om onze spierballen te gaan gebruiken en aan het werk te gaan. De boertjes en boerinnetjes mogen helpen met de kalfjes brokjes en melk geven, de paarden eten geven en wie weet ligt onze kat ook nog in de ‘knuffelhoek’ om hier heerlijk mee te knuffelen. En natuurlijk is er ook nog tijd om te spelen, onze boerderijkoe te melken en lekker even wat te drinken en snoepen.

 

Wat doen de ouders?

Ontspannen en genieten van de boertjes en boerinnetjes! Na het bezoeken van de dieren, kunnen de ouders een kopje koffie of thee drinken met iets lekkers. Wij zorgen voor jouw peuter(s).

 

Kosten

De kosten zijn ‚ā¨14,- per peuter. Dit is inclusief drinken en iets lekkers voor ouder en peuter. En een klein cadeautje voor de peuters als ze weer naar huis gaan. Komt er een extra volwassene mee? Dan zijn de kosten ‚ā¨4,- per persoon extra.

 

Tip!

Vergeet niet de kledingmaat van je peuter te vermelden bij het aanmelden. Laarzen zijn erg handig op de boerderij en foto’s maken mag wink

 

 

Woensdag 13 maart = VOL

Vrijdag 19 april = VOL

Dinsdag 14 mei = VOL

Woensdag 12 juni – Poppentheater

Maandag 8 juli

 

 

Boerderij rondleiding

 

De rondleiding op onze boerderij is voor iedereen die altijd al eens heeft willen weten hoe het er nu echt aan toegaat op de boerderij. 

Met trots laten wij u ervaren hoe het er op een modern melkveebedrijf aan toegaat.

Een rondleiding begint op Boerderij Kooiker-Hartemink altijd met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Vervolgens zal Gerben of Linet een korte introductie van zichzelf en het bedrijf geven. Daarna gaan we de boerderij bezichtigen door middel van een rondleiding. 

Er is volop mogelijkheid om uw vragen aan ons te stellen tijdens deze rondleiding.

De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.

Kosten
De kosten voor deze rondleiding zijn 12,50 euro per persoon, inclusief koffie/thee en iets lekkers. De rondleiding kan plaatsvinden bij minimaal 8 personen.

We vinden het fijn als je uiterlijk 3 weken van tevoren reserveert.

Graag tot ziens bij ons op de boerderij!

Groetjes familie Kooiker

 

 

Boerderijmarkt

 

Boerderijmarkt zaterdag 7 september 2024.

De jaarlijkse boerderijmarkt op onze boerderij in Dalen; staat het al in je agenda? 
Op zaterdag 7 september is het zover!

Onze markt is uniek, want je shopt de lekkerste en leukste producten óp de boerderij, tussen de koeien en de paarden. Een ware belevenis voor jong en oud!

Ben of ken jij iemand die zijn of haar producten bij ons wil verkopen? Of wil je graag meer informatie?
Neem dan contact met ons op via info@kooiker-hartemink.nl of via 06-46285841.

Wil jij je aanmelden voor onze markt? Stuur ons dan een mail met de volgende gegevens:

Р(Bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer 
РWelke producten je gaat verkopen 
– Wil je een kraam huren (4 meter) en heb je hier stroom bij nodig?

Groetjes, familie Kooiker