Over mij

Ik ben Linet Kooiker-Hartemink, 35 jaar en getrouwd met Gerben Kooiker. Samen hebben wij drie prachtige kinderen.

Als jongste boerendochter, uit een gezin van zeven kinderen, was ik vaak bij de dieren te vinden. Het liefst bij de paarden. De manier waarop de paarden bewegen, en de rust die ze uitstralen, spreekt me aan. Voor mij zijn paarden echte leermeesters.

Na een aantal jaren in de tandheelkunde gewerkt te hebben, vroeg ik mezelf af of dit nu is wat ik “echt” wilde. Of dit het werk was waar mijn hart ligt. Met kinderen werken vind ik leuk, dat stond vast. Om erachter te komen wat ik nu “echt” leuk vond ben ik een traject loopbaancoaching gaan volgen met behulp van paarden. Tijdens dit traject heb ik veel over mijzelf geleerd en de ruimte gekregen om mij verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb ervaren wat voor effect paarden op ons als mensen heeft. Mijn interesse groeide nog meer in deze prachtige dieren. Daarom heb ik besloten om de opleiding tot paardencoach te volgen. Met als specialisatie de doelgroep 4kids.

Hoe mooi is het dat ik kinderen, jongeren en vrouwen met behulp van mijn paarden kan helpen. Wat ik heb mogen ervaren dat gun ik iedereen.

Waar ik voor sta

Als paardencoach ben ik enthousiast, betrokken en geduldig. En help mensen hun eigen kracht terug te vinden met behulp van de paarden. Wij bieden dit in een landelijke omgeving waar rust en ruimte centraal staan. Deelnemers ervaren mij als iemand waarbij zij zich veilig en vertrouwd voelen. Zelf vind ik het belangrijk dat mensen zich welkom voelen op onze boerderij en zichzelf mogen zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Lees gerust verder om te kijken of ik wat voor jouw kind of voor jou kan betekenen:

Paardencoaching4kids

Paardencoaching voor vrouwen