Groepscoaching

Groepscoaching

Ouder en kind

Herken je dat?

De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is er weer een week om. Door de drukte waarin je leeft vergeet je soms echt even tijd vrij te maken voor je kind. Merk je ook dat er vaak gemopperd wordt naar elkaar? Of dat je kind opeens een woede uitbarsting heeft of moet huilen? Jij wil graag helpen, maar weet soms niet goed waar de behoefte ligt van je kind. Waardoor jezelf het gevoel hebt het niet goed te doen als ouder.

Stel je voor dat je de band met je kind kunt versterken en dat jullie elkaar nog beter leren kennen. Waardoor jullie weten waar de behoefte ligt. Zodat er meer ontspanning ontstaat tussen jullie en ook plezier.

Jij of jullie zijn van harte welkom! Zodat we samen kunnen kijken waar de behoefte ligt. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Paard en gezin

Stel je eens voor:

Als gezin zijn jullie op vakantie. Het weer is prachtig en samen met de kinderen staan jullie met de tent op een camping. Iedereen is blij, ontspannen en geniet volop. ´S ochtends gezellig ontbijten met elkaar, samen de afwas doen. En voordat jullie naar het strand gaan een gezellig potje tafel tennis op het veldje met de andere campinggasten. Alles loopt gesmeerd de vakantie is tot nu toe een succes.

Dan komt er een kink in de kabel, een van de kinderen is `opeens´ heel vervelend en wil niet meer mee doen. Wordt boos, moet huilen en als ouder voel jij je ongemakkelijk. Hoe kan dit nou en wat is de oplossing.

Want per slot van rekening, wil toch iedereen graag dat het lekker loopt in het gezin, lol hebben met elkaar. De communicatie loopt goed en jullie beleven veel plezier met elkaar.

Persoonlijk noem ik dit de uitdagingen op je pad. Ervaren jullie steeds dezelfde uitdagingen en vind je het lastig om als gezin hier je weg in te vinden? Dan kan een sessie coachen met paarden hier zeker een mooie bijdrage aan leveren.

Het versterkt de band als ouders en ook je band als gezin. Tijdens een sessie ontstaat er bewustwording en ontvangen jullie mooie inzichten. Waardoor jullie als gezin beter met elkaar kunnen communiceren en weten waar elkaars behoeftes liggen.
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Partnerspiegel

De partnerspiegel is voor partners die, in welke vorm dan ook, een relatie hebben met elkaar en hier meer inzicht in willen krijgen. Onafhankelijk & Samen! Met behulp van het paard krijgen beide personen inzicht in wie zij zelf zijn en in relatie met de ander. Voor wie precies? Voor zakenpartners, levenspartners, ex-partners en voor alle andere partnervormen die er bestaan.

Jullie worden ontvangen op onze boerderij de ‘Vrede hoeve`, waar we starten met koffie, thee en lekkers. Terwijl jullie hiervan genieten neem ik jullie mee in de wereld van het coachen met paarden. Daarna gaan jullie samen aan het werk met de paarden in de paardenbak, op ons terrein of in de wei. Na afloop evalueren we samen de inzichten die jullie hebben gekregen.

De meeste deelnemers zeggen hierover:

`Het was een waardevolle ochtend, ik heb handvatten gekregen waar ik echt meer verder kan`

`Ik was eerst wat sceptisch, nu ik het ervaren heb zie ik de toegevoegde waarde van het coachen met paarden. En kom zeker terug met een andere partner`

Willen jullie dit ook samen beleven? Neem gerust contact met ons op! En voel je van harte welkom!